custom #16

7.37 LottaEmiliah 17 Comments

Tätä kustomointia ennen kerkesin kustomoida yhden taeyangin, mutta en koskaan ottanut siitä kuvia blogiin julkaistavaksi. Tämä on siis custom #16, vaikka viidennettätoista ette ole missään nähneetkään. Taeyangit ei oikein tuntunut ihan omalta jutulta, enkä kamalasti nauttinut niiden kustomoimisesta. Jatkossa pysyttelenkin siis vain pullippien ja dalien parissa :-)
custom #16
Tästä kustomoinnista olin todella innoissani jo silloin, kun omistaja lähetti sähköpostiin toiveet meikistä. Tälläisen toteuttaminen oli pyörinyt mielessä pitkään ja oli ihanaa päästä se lopulta tekemään! Toiveissa oli siis idea peuratytöstä, jolla olisi poskilla valkoisia täpliä. Muuta meikkiä oli vähän ideoitu, mutta aika vapaat kädet sain sen tekemiseen. Mulle itselleni suurin haaste oli toteuttaa täplät niin, että ne näkyisivät, mutta eivät kuitenkaan liikaa vieden huomion koko muulta meikiltä. Jos niistä olisi tehnyt liian haaleat ja huomaamattomat, olisi merkitys jäänyt ehkä epäselväksi ja ne eivät olisi olleet osa kokonaisuutta halutulla tavalla. Nyt täplät on sijoitettu niin, että ne näkyvät eri kuvakulmista riippuen enemmän tai vähemmän. Ne ovat myös tarpeeksi vahvat näyttääkseen tarkoituksenmukaisilta eikä vain epämääräisiltä länteiltä. 
custom #16
Muuhun meikkiin valitsin lämpimiä ja lunnollisia sävyjä tukemaan peuratyttö -vaikutelmaa. Silmämeikistä en halunnut liian vahvaa ja kulmat saivat toivotun hennon ilmeen. Huulet ovat sävyltään luonnolliset, mutta eivät silti värittömmät. Varjostuksista / poskipunista tein vahvat, jotta nuken kasvoilla olisi lämmin sävy eikä iho näyttäisi kalpealta.
custom #16
Luomissa on samaa vaaleanpunaista sävyä kuin muualla kasvoissa ja pieni valkoinen sydän yhdistää täplät muuhun meikkiin. 
Nuken omat mattapintaiset valkoiset chipit ja sinivalkoinen kihara peruukki sopii face uppiin täydellisesti. Nukesta kuvaa kokonaisena voi käydä katsomassa instagram tililläni (dalmania_custom), mutta lisään sen tännekin varmasti myöhemmin. 

Instagram tilille kirjoittelin myös tietoa siitä, kuinka mä joudun nyt joksikin aikaa ainakin lopettamaan tilaustöiden tekemisen. Mulla lukio lähestyy loppuaan (ellen pitkitä sitä nyt puolella vuodella), mikä tarkoittaa jälleen kirjoituksiin valmistautumista. Kesää ennen olisi tarkoitus hakea opiskelemaan diplomi-insinööriksi, joten luettavaa ja opiskeltavaa riittää. Koska tekemistä on niin paljon, en uskalla jatkaa tilaustöiden tekemistä tässä kohtaa, kun en ikinä tiedä, kauanko nukkenne täällä joutuisivat valmistumista odottamaan.  Ei tunnu reilulta kustomoida yhtä päätä montaa viikkoa, olematta varma siitä riittääkö sekään aika. 
Aion kuitenkin kustomoida MIO pullippeja ja daleja myyntiin aina, kun niitä käsiini saan. Niitä tehdessä ei tarvitse ottaa stressiä nukkeaan kotiin odottavasta asiakkaasta, toiveiden toteutumisesta eikä kustomoinnin onnistumisesta. Eniten aikaa tilaustöiden kanssa on aina vienyt edellisen meikin puhdistaminen kasvoilta, sillä tänne lähetetään oikeasti aika kamalassa kunnossa olevia nukkeja. Näitä omia MIOja kustomoidessa pääsee heti aloittamaan siitä kivasta hommasta eli itse kustomoimisesta, eikä lopputulokseen tule vaikuttamaan ainakaan nuken huonossa kunnossa oleva naama. 
Ajattelinkin kysyä teiltä, että millaisia MIOja haluaisitte myyntiin päätyvän ? Mulla on muutama idea jo valmiina, mutta hetki kestää, että niitä pääsen toteuttamaan. Heitelkää ihan kaikenlaisia ideoita tonne kommenttiboxiin, koska saatan innostua niistä ihan mistä tahansa ja toteuttaa sen jonain kauniina päivänä ! Kertokaa vaikka millainen olisi teidän tän hetkinen unelma nukke face-upiltaan. 
MIOjen hinnat pyörii sitten siinä sadan euron kieppeillä kysynnästä riippuen :-)

Kertokaahan myös mielipiteenne tuosta itse kustomoinnista ! Kaikenlainen muunlainenkin kommentti on enemmän kuin tervetullutta :-)

17 kommenttia:

 1. Tää on upee!! O-o nää sun customit on jotain niin hienoo että.!! Ja just tommost "peura" customii oon itekki aatellu et voisin joskus yrittää.. mut sit näin tän... ja aattelin: voi voi kun jotkut osaa.. ;^^;

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka suloinen face upp ja neiti!! ❤️U❤️
  Olet niin taitava ja hyvä customoimaan, ja varmasti se customoiminen vie aikaa, kun ei se hujauksessakaan ole heti valmis. Cx

  Itselläni olisi mielessä customoida (joskus) Liisa Ihmemaasta se kissa. ( ^ω^ )❤️
  Mutta en saa siitä varmaankaan sellaista kun ajattelen, kun katson sinunkin customoimia töitä. 0-0❤️

  Mutta, onnea sinulle sinne lukioon! (^ー^)ノ❤️

  VastaaPoista
 3. Ooh, olipa ihanan erilainen custom tällä kertaa♥ Tykkään erityisesti neidin silmämeikistä ja varsinkin noista silmän yläpuolella olevista rajauksista. Onhan tuo toki silti kokonaisuudessaan täydellinen, ei kertakaikkiaan mitään parannettavaa. Peuratyttö-custom idea on kyllä ihana, uskon että tuota oli tosi kiva ideoida ja toteuttaa *w*

  Harmi, kun et ainakaan vähään aikaan tee tilaustöitä, mutta toki se on ymmärrettävää, opiskelusi vievät varmasti paljon aikaa, varsinkin jos vanhan meikin poistaminen on työlästä. Ihana kun kuitenkin teet omia ideoimisasi MIO-kustomeita. Itselläni on nukkejen suhteen sellaiset suunnitelmat, ettei sinne varmaan lisää nukkeja mahtuisi, eikä rahapussikaan olisi varmaan kauhean myötämielinen tällä hetkellä ajatusta kohtaan e//////e Ihanaa silti aina katsella täältä ruudun takaa kustomointejasi, ja miten kehityt lisää joka kerta. Olen varma, että luomuksesi saavat tulevaisuudessakin hyvän kodin ^^~

  VastaaPoista
 4. Hahaa! Ihana kustomi. Toivoisin myyntiin jotain fantasia hahmoa ;D ⬅ sellainen olisi kiwa! Kustomoit TODELLA hyvin ja olet kyllä kaikki kehut ansainnut. Jatka samaan malliin. Onnea tuleviin kokeisiin😊

  VastaaPoista
 5. Ihanin custom sulta♥ Tää on niin upea ja kaunis<3

  VastaaPoista
 6. Ihana! Customoitko vieläki nukkeja?❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kustomoin vaan itse ostamiani MIO nukkeja myyntiin ! Tilaustöitä siis en tällä hetkellä :)

   Poista
 7. Teit neidosta aivan ihanan! <3 Voisitko tehdä custom daleja myyntiin? +Kaikki sun customit on ihania, oli mikä vaan <3!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin haluaisin ehdottomasti tehdä ! Kiiitos kamalasti <3

   Poista
 8. Aivan mahtava customi♥ ♥ ♥ Olet todella taitava♥

  VastaaPoista
 9. Ooh miten ihana blogi sinulla on! ❤
  Sun nuket on ihania, kuten customitkin. Oot ihan sairaan taitava!
  ~Kiki

  VastaaPoista
 10. Moi! Tämä ei ole mainos minun blogistani, vaan ajattelin ilmoittaa sinulle, että olen maininnut blogisi minun blogissani "Suosikki Blogini" postauksen yhteydessä. :) Jos haluat käydä lukemassa mitä sanoin sinun blogistasi tässä linkki sinne:
  http://sininnukkeblogg.blogspot.fi/2016/06/suosikki-nukkeblogini.html

  Tämä ei velvoita sinua kommentoimaan/lukemaan tai mainitsemaan blogiani millään tavalla. Lisää voit lukea itse postauksesta.

  VastaaPoista
 11. Aivan ihana customointi tälläkin kerta! Aina kun laitat luomuksesi kuvia tänne, saan paljon inspiraatiota, ja lisää innokkuutta oman nukkeni kuvaamiseen ^.^ Voisitko mitenkään tehdä "natural" custom Dalia myyntiin? Oon jo pitkään harkinnut toisen nuken ostamista, ja tekemiesi töiden perusteella olen tullut siihen päätökseen, että saattaisin ostaa sen nuken juuri sinulta! ⌒.⌒ onnea kirjoituksiin! ( jos ne eivät vielä ole menneet ohi :D) ja jos ovat, toivottavasti ne menivät hyvin! Ilmoittelethan sitten uusista suunnitelmistasi! ~Aida~

  VastaaPoista
 12. Hei! Aidahan se täällä taas ! :D Muuten, laitatko sitten niistä MIO-nukeista myynti-ilmoituksia mihin? Itse en instaa vielä omista, mutta ladata aion, mutta siihen menee vielä aikaa, joten kai laitat tännekkin ilmoituksia ? ( jos kerkeät, niin vastaathan ⌒.⌒)

  VastaaPoista
 13. Hei! Olen jo pitkään tuijjotellut näitä customejasi, ja aivan todella ihania ja täydellisiä ovat! Voitko laittaa joskus kuvaa vaikka jostain customoimastasi dalista? Vaikka instaan tai tänne :3

  VastaaPoista